Pro sportovce nebo zdatného výletníka není zdravější, rychlejší a výživnější svačinky než sáček Indiana Jerky z krůtího sušeného masa. Je to lehká, na dotek nemastná pochoutka, která obsahuje 46 % proteinů a jen minimum tuku. Jedná se o náčelníkovu originální recepturu s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa. Více informací

199 Kč
221,11 Kč / 100 g
  • altSkladem 5 a více kusů, Dnes od 18:00 u vás. Více informací
  • altPilulka Expresem již zítra od 08:00
  • <strong>Doprava ZDARMA</strong> při nákupu nad <strong>1 499 Kč</strong>Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 499 Kč
Indiana Jerky Turkey Original 90 gVše o produktuDoplňující informaceHodnocení produktu
Indiana Jerky Turkey Original 90 gVše o produktuDoplňující informaceHodnocení produktu

V USA je vyhledávám lidmi, kteří žijí aktivní život, sportovci, lovci, cestovatelé, členové záchranářských týmů, členové bojových jednotek a další. Vysoušení je prastará technologie uchování masa, ovoce a dalších potravin, v dlouhodobě trvanlivém stavu. Nejvíce tuto metodu využívali indiáni, kteří sušili maso na kamenech, na slunci bez jakékoliv další úpravy.

Je vědecky dokázáno, že způsobem vysoušení při dodržení konstantní teploty a správného technologického postupu vyloučíme ze suroviny všechny nežádoucí bakterie, a zárodky, spolu se šťávami a tukem. Zbude nám zhruba 1 takto upraveného výrobku, který je ochucen přírodním kořením.

Tyto jerky jsou vyrobeny z pouze přísně kontrolovaného masa pod vedením odborníků z vysoké školy chemické technologické, katedra konzervace a zpracování masa. V současné době spadá do kategorie pochutin, jako jsou bramborové lupínky a pod., s tím rozdílem, že jsou zdravé a chutné.

Postup výroby

  1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
  2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
  3. Poté je ručně kladeno na rošty.
  4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
  5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.

Upozornění

  • Skladujte při teplotě +5°C - +30°C
  • Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti
  • Po otevření spotřebujte do 48 hodin
  • Baleno v ochranné atmosféře N2, CO2
  • Absorbér kyslíku uvnitř není určen k požití

Vysoký obsah bílkovin 46 %

Originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou příchutí masa.

Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.

Složení

Krůtí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný

Vyzkoušejte také ostatní výrobky značky Indiana Jerky, které jsou v kategoriích Sušené maso a Potraviny, nápoje. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Sušené maso.

Doplňující informace

EAN
8594055300328
Velikost balení
90 g
Druh masa
Země původu
Originální název
Indiana Jerky Turkey Original 90g
Dodavatel na trh
Fine Gusto International s.r.o.

Recenze a zkušenosti s produktem

5
Hodnotili 3 zákazníci
Napsat hodnocení
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Spokojenost se složením
100%
Skvěle chutná
100%
Výhodné balení
20%