Tento fermentovaný glutamin je ideální volbou pro sportovce i aktivní jedince. Díky pokročilé mikronizaci je prášek velmi jemný a snadno se rozpouští. Produkt je vhodný pro vegany. Více informací
- Skladem 5 a více kusů, Za 2 dny od 08:00 u vás. Více informací 
- Pilulka Expresem již v neděli 2. 11. od 08:00 
- Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 499 Kč 
Glutamin je neesenciální proteinová aminokyselina, která tvoří až 60 % obsahu aminokyselin svalových buněk.
Při zátěžových situacích, kterými jsou fyzická zátěž, stres, nemoc, dochází ve zvýšené míře k uvolňování glutaminu ze svalových buněk, tzv. ke katabolizaci. I když si tělo „umí“ vytvořit glutamin z ostatních aminokyselin (valinu, isoleucinu, leucinu, k. glutamové), toto vytvořené množství nepostačuje a je potřeba jej dodat zevně. Při vysoké fyzické zátěži a současném dlouhodobém nedostatku této aminokyseliny v těle dochází k úbytku svalové hmoty, nastupuje únava, prodlužuje se doba potřebná pro regeneraci a zhoršují se imunitní odpovědi organismu. Vědecké pokusy prokázaly, že při úměrném zásobení organismu glutaminem je možno uspokojit poptávku svalů.
Glutamin v bodech:
- 100% sypká forma L-Glutaminu
- Podpora anabolismu a regenerace
- Podpora svalového růstu
- Absolutní čistota produktu a zdravotní nezávadnost
Doporučené denní dávkování
5 g (2 odměrky) po tréninku, maximálně 10 g ve dvou porcích.
Návod na přípravu
5 g (2 odměrky) rozmíchat ve 200 ml tekutin.
Upozornění
Výrobek není vhodný pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí. Uchovávejte v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Dbejte na dobré uzavření obalu a dodržování způsobu přípravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není náhradou pestré stravy.
Složení
Fermentací připravený mikronizovaný L-glutamin.
Vyzkoušejte také další výrobky značky Prom-In, které jsou v kategoriích Glutamin, Sport a Aminokyseliny. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Glutamin.



