![Allnature Ghí 450 ml](https://pilulkacz.vshcdn.net/zoh4eiLi/IMG/86400/14G1NKDkTwDwlDlCXsWOEeapkKOZlKIHyZsVZzdGxLM/aHR0cHM6Ly9waWx1bGthLnMzLWNlbnRyYWwudnNob3N0aW5nLmNsb3VkL3BpbHVsa2EtY3ovZmlsZXMvaW1hZ2VzLzIwMjItMDMvYzdkNmNlYzgzZWQzOGYxMjUzNzcxNDcwZjgwMWE4YmQucG5n.png)
Zdravé máslo vhodné pro smažení
Přepuštěné máslo Ghí je vhodné pro použití ve studené i teplé kuchyni. Obsahuje bohaté množství vitamínů, minerálů a antioxidantů. Oproti běžnému máslu má vyšší teplotu přepalování (přibližně 250 °C, což je vyšší než u sádla), díky čemuž je také vhodné pro smažení.
![Bez laktózy](https://pilulkacz.vshcdn.net/zoh4eiLi/IMG/86400/vNkFc-k0hXwJr5nSbcAdpz9bWf8soWNtWXQMg6YZJc0/aHR0cHM6Ly9waWx1bGthLnMzLWNlbnRyYWwudnNob3N0aW5nLmNsb3VkL3BpbHVsa2EtY3ovZmlsZXMvaW1hZ2VzLzIwMjItMDMvMmE5MDk1MjJlZTY2YTJlNjBmNzg1OWNkNGM3YzNhZDcucG5n.png)
Bez laktózy a lepku
![S řadou vitamínů a minerálů](https://pilulkacz.vshcdn.net/zoh4eiLi/IMG/86400/W9k8IKUhxWSnNRJ-sh0GgTiGRz8px_D5FzxzFW3srpI/aHR0cHM6Ly9waWx1bGthLnMzLWNlbnRyYWwudnNob3N0aW5nLmNsb3VkL3BpbHVsa2EtY3ovZmlsZXMvaW1hZ2VzLzIwMjItMDMvYjU5NzNlZjIwYjIxZDM1YjllZTlmNDA0YTE1MWE0MGEucG5n.png)
S řadou vitamínů a minerálů
![Vhodné na smažení](https://pilulkacz.vshcdn.net/zoh4eiLi/IMG/86400/zQUR2ijEm0B8-l-6D7TNGRr5ExDWP0YjvR_pqK2J3dk/aHR0cHM6Ly9waWx1bGthLnMzLWNlbnRyYWwudnNob3N0aW5nLmNsb3VkL3BpbHVsa2EtY3ovZmlsZXMvaW1hZ2VzLzIwMjItMDMvOTAxNDBjODBiOTQ3ZDVkMmRjYTJjOTM2YjBlMzYxYWYucG5n.png)
Vhodné na smažení
![Allnature Ghí 450 ml](https://pilulkacz.vshcdn.net/zoh4eiLi/IMG/86400/851JWqe1YRbWfg-w1sycuRoOtCcn-xPh9guhn1fvwuA/aHR0cHM6Ly9waWx1bGthLnMzLWNlbnRyYWwudnNob3N0aW5nLmNsb3VkL3BpbHVsa2EtY3ovZmlsZXMvaW1hZ2VzLzIwMjItMDMvZmIzYjMwZDA4ZTU1NGI5MzI0NjhlZGVkYzNlMTU3YWEucG5n.png)
O másle Ghí
Máslo Ghí je vhodné i pro jedince trpící intolerancí mléčné bílkoviny. Je ceněno zejména díky svému vyššímu kouřovému bodu, což při smažení zabraňuje tvorbě nestravitelných toxických látek, které se mohou objevit u tuků s nižším kouřovým bodem. Ghí má příjemnou chuť i vůni másla, a to i přesto že neobsahuje mléčnou bílkovinu (laktózu). Je také přirozeně bezlepkové. Významnou složkou Ghí je konjugovaná kyselina linolová, Omega-6 a Omega-3 mastné kyseliny.
Hodnocení zákazníků
Na co se dá použít ghí
Ghí se používá nejen v kuchyni, ale také v tradiční indické medicíně. Má vysoký bod tání a je ideální pro smažení a pečení, protože nevytváří takový kouř a páry jako obyčejné máslo. Ghí dodává pokrmům bohatou a oříškovou chuť a je oblíbené při přípravě tradičních indických jídel.
V čem je lepší ghí
Ghí je lepší než obyčejné máslo v několika ohledech. Za prvé, má vyšší bod tání, jak bylo zmíněno výše. Za druhé, má delší trvanlivost díky absenci vody a bílkovin, které jsou obsaženy v másle. Za třetí, ghí je obohacené o vysoce hodnotné tuky a vitamíny, jako je vitamín A, E a K, které mohou mít pozitivní vliv na zdraví srdce, pokožky a kostí.
Výživové údaje ve 100 ml
Energetická hodnota |
3693 kJ (882 kcal) |
Tuky
– z toho nasycené mastné kyseliny |
99,0 g 65 g |
Sacharidy – z toho cukry |
0 g 0 g |
Bílkoviny |
0 g |
Sůl |
0 g |
Složení
100% máselný tuk.
Zkuste také ostatní výrobky značky Allnature, které naleznete v kategoriích Oleje a octy, Potraviny a Potraviny, nápoje. Produkt ohodnotilo 36 zákazníků a 100 % ho doporučuje. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Ghí.
EAN | 8595674634733 |
Značka | Allnature |
Vlastnosti | Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky Bez laktózy |
Alergeny | Bez laktózy Bez mléka Bez lepku |
Velikost balení | 1000 ml |
Země původu | Česká republika |
Originální název | Allnature Ghí 1000 ml |
Dodavatel na trh | Allnature, s.r.o. |