Vláknina psyllium má jedinečnou schopnost bobtnat a zvětšovat svůj objem, takže i malé množství skutečně zaplní žaludek a dodá pocit sytosti. Absorpcí přebytečných tekutin vytváří psyllium gelovitou hmotu, která působí jako píst. Ta pak ve formě stolice odstraňuje škodlivé odpadní látky, které vznikají ve střevech a žaludku při zpracování potravy. Více informací
- Skladem 5 a více kusů, Za 2 dny od 08:00 u vás. Více informací 
- Pilulka Expresem již v neděli 2. 11. od 08:00 
- Doprava ZDARMA při nákupu nad 1 499 Kč 
Psyllium není návykové, je velmi jemné a nedráždí stěny střev ani žaludku. Doporučuje se také všem, kteří kvůli citlivosti zažívacího traktu nemohou přijímat vlákninu ze sušeného ovoce, celozrnných obilovin nebo otrub. Psyllium je vhodné i pro bezlepkovou dietu, protože neobsahuje lepek.
Dávkování: 1 až 2 čajové lžičky vlákniny psyllium se rozpustí ve vlažné vodě, čaji, džusu nebo jiné tekutině a nechá se 5 minut bobtnat. Poté se konzumuje ráno nebo večer před jídlem.
Složení: 150 g
Výrobce:Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové
Alergeny: Může obsahovat lepek, arašídy, stromové ořechy, sóju a mléko. .
Složení
100% psyllium.
Zkuste také ostatní produkty značky Allnature, které naleznete v kategoriích Zažívání a zdravá střeva, Doplňky stravy a Vláknina. Produkt hodnotilo 7 zákazníků a 86 % z nich by ho doporučilo ostatním. Pokud si nejste jistí volbou tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Vláknina.
Doplňující informace
Recenze a zkušenosti s produktem
Testovali jsme my a naši zákazníci

Psyllium patří do základní výbavy kuchyně
Vláknina je v poslední době často skloňované slovo. Psyllium mi velmi vyhovuje. Jako nízkosacharidová vegetariánka dbám na zdroje, ze kterých vařím. Tato forma je báječná speciálně na pečení a tvorbu low carb dobrot. Není to "prach", jak nabízejí jiní prodejci, ale takové "šlupičky", které jsou výtečné právě při přípravě těstové hmoty. K nezaplacení se ukázalo také jako náhrada strouhanky, jelikož výborně imituje "krustu". Občas je super dát maximálně zarovnanou lžičku ráno do jogurtu, přidat ořechy, další semínka a ovoce. Vždy dát raději méně než více.
- Dobrá struktura 
- Vhodné na pečení 
- Vhodné na obalování 

